/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Nouă persoane diagnosticate cu coronavirus s-au vindecat. Urmează să fie externate

missing
27 martie 2020, ora 18:02

Nouă persoane care au fost diagnosticate cu COVID-19 (coronavirus) în Moldova au fost declarate vindecate. Astfel, persoanele urmează să fie în scurt timp externate.

45 de teste au fost realizate repetat. În cazul la 18 persoane testul anterior era unul pozitiv, astăzi atestă aspectul negativ, săptămâna viitoare vom realiza repetat, iar daca va fi negativ urmează a fi externate. În cazul la nouă persoane, cel de-al doilea test este negativ și acestea vor fi externate, pe parcursul zilei de astăzi și de mâine va fi realizată această procedură”, a precizat ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

Autoritățile au mai anunțat că azi au fost externate trei persoane, inclusiv prima femeie însărcinată care a fost diagnosticată cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram