Primăria satului Condrița va compensa în mărime de 100% toate serviciile comunale casnice, inclusiv telefonul fix (în afară de internet și TV), pentru lunile martie și aprilie 2020. Decizia a fost luată de primarul localității Andrei Donică.

Măsura se aplică în cazul în care facturile pentru aceste două luni vor fi egale cu factura din luna februarie. Iar în cazul în care se va depăși suma, diferența va fi achitată din resursele proprii.

Compensații vor primi toți locuitorii s.Condrița, din bugetul local al Primăriei Condrița, indiferent de statutul social: pensionar, invalid, angajat, șomer, student ș.a”, a spus primarul localității.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!