/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

SUA au depășit China și au cel mai mare număr de cazuri confirmate de Covid - 19

27 martie 2020, ora 17:11

SUA au depășit China și înregistrează cel mai mare număr de cazuri confirmate de Covid – 19. Până astăzi, 85.906 de americani au fost diagnosticați cu coronavirus, întecându-i astfel într-un timp record pe chinezi care au la această oră 81.340 de cazuri de infecție.

Potrivit datelor furnizate de Worldometers, doar azi în SUA s-au înregistrat 471 de cazuri noi de infecție. Tot azi, autoritățile americane au raportat 12 decese noi. Până acum, din cauza coronavirusului în SUA au murit 1307 de oameni.

Italia nu a raportat încă datele noi pentru ziua de azi, în schimb pentru Spania pare a fi nouă zi tragică pentru că au fost înegistrate 493 de decese provocate de Covid – 19 și 6273 de cazuri noi. Numărul morților din Spania se apropie deja cifa de cinci mii și peste 64 de mii de cazuri oficial confirmate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram