/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Doi miri au fost surprinși în Parcul Valea Trandafirilor din capitală, cu fotografii după ei

27 martie 2020, ora 20:41

În timp ce Guvernul interzice grupurilor mai mare de trei persoane să se afle în spațiul public, unii sfidează regulile pentru că au… nuntă.Doi miri și câțiva însoțitori au fost surprinși în Parcul Valea Trandafirilor din Capitala, în timp ce își făceau o ședință foto.

Mireasa, în rochie albă, și mirele la costum au defilat nestingheriți pe alei. Unii trecători, mirați să vadă așa ceva pe timp de boală, au imortalizat momentul. Poliția capitalei s-a autosesizat, iar mirii urmează să fie identificati. Ei riscă o amenda de până la 25 000 lei pentru nerespectarea regimului de carantină.

Nu este clar însă unde erau echipajele de patrulare, care, de altfel, au fost amplasate în spațiile publice și parcuri, în unele cazuri chiar cu blindatele.

Un anonim:”Nunta, Valea Trandafirilor…Nu o sa anuleze lumea nunta din cauza starii de urgenta”

Publicată de chisinau.fail pe Vineri, 27 martie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram