/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Jaf într-un local de tip fast-food din sectorul Râșcani! Un bărbat reținut, după ce a furat portofelul unui client

27 martie 2020, ora 16:36

Un bărbat, de 35 de ani, din capitală, a fost reținut de polițiști, după ce a furat un portofel din vestiarul unui restaurant fast-food, amplasat pe strada Alecu Russo, din sectorul Râșcani al capitalei. 

Polițiștii au stabilit că în portofel erau 2500 de lei și că acesta aparține unui bărbat de 30 de ani. Audiat de polițiști, suspectul și-a recunoscut vina. Oamenii legii spun că anterior el a mai fost cercetat pentru furt.

Pentru fata comisă, bărbatul riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram