/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cifre alarmante! 14 dintre cele 32 de persoane, testate astăzi pozitiv la coronavirus, sunt lucrători medicali

missing
28 martie 2020, ora 22:33

Dintre cele 32 de persoane care au avut astăzi probe pozitive la infecția de coronavirus, 14 sunt lucrători medicali, anunță Ministerul Sănătății. Astfel, cifra celor infectați din rândul personalului din sistemul de sănătate se ridică la 50.

Dintre cazurile confirmate astăzi de COVID-19, patru pesoane suna angajate la un laborator privat, precizează autoritatea.

Totodată, Ministerul Sănătății anunță că unul dintre asistenții medicali diagnosticați anterior cu noul coronavirus a fost tratat și urmează să fie externat.

Ieri, Ministerul Sănătății a confirmat 36 de cazuri de infectare a lucrătorilor medicali cu noul coronavirus. Printre bolnavi erau 9 medici, 19 felceri și asistente medicale, 7 infirmiere și un șofer de ambulanță.

Un medic care lucra la Serviciul de Urgență a murit pe 27 martie, find răpus de COVID-19. Femeia a fost cel mai longeviv angajat în Serviciul de Urgență, unde a lucrat începând cu anul 1985. Acesta activa la PAMU Cricova din cadrul SAMU Râşcani.

Numărul total al lucrătorilor medicali infectați cu COVID-19 în R. Moldova și informații noi despre primul medic ucis de virus

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram