/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Starea pacienților infectați cu noul coronavirus. Șase persoane vor fi astăzi externate

missing
28 martie 2020, ora 10:09

În R. Moldova rămân confirmate la această oră 199 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, iar 135 de persoane sunt internate în spitale fiind suspecte de boală și așteaptă rezultatele testelor de laborator.

Toți pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și la Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii sunt în stare de gravitate medie sau stare satisfăcătoare, a anunțat în această dimineață ministra Sănătății.

Și pacienții internați la spitalul Ministerului Sănătății se simt mai bine, dar și femeia internată la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga” este în stare satisfăcătoare.

Doar la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” sunt 10 pacienți în stare gravă, unul dintre ei fiind conectat la aparatul de ventilare.

De la începutul epidemiei, în R. Moldova au fost declarate tratate 11 cazuri de boală. Două paciente au fost externate anterior din spital, 3 persoane au fost externate ieri, iar alte șase urmează să părăsească instituțiile medicale astăzi, deoarece se simt bine, iar testele repetate la COVID-19 au fost negative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram