Un atelier care produce jucării s-a gândit să dea o mână de ajutor angajaților sistemului medical care luptă acum cu pandemia de coronavirus, dar și altor categorii de funcționari sau chiar pacienți care vor să se protejeze de infecție.

Agentul economic s-a alăturat echipei viziere.md, care a lansat inițiativa în R. Moldova cu suportul viziere. ro de peste Prut. Proiectarea si livrarea vizierelor este o inițiativa nonprofit în care sunt implicați deja 15 persoane fizice și agenți economici de la noi.

De săptămâna viitoare, atelierul „EduJoc” va confecționa viziere de protecție care vor fi oferite gratuit celor care au nevoie și chiar vor fi livrate la destinație.

De azi, noi producem viziere gratuite. Este datoria noastră a tuturor să fim parte şi să susținem inițiativele care pot sprijini eforturile naționale împotriva COVID-19. Rog cadre medicale, farmaciști, militari, carabinieri sau oricine are nevoie în activitatea sa de viziere să-mi scrie și eu voi încerca să le livrez gratuit vizierele”, a scris pe Facebook, Igor Hîncu, directorul atelierului.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!