/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un agent economic produce gratuit viziere de protecție și le livrează celor care luptă cu COVID-19

missing
28 martie 2020, ora 15:11

Un atelier care produce jucării s-a gândit să dea o mână de ajutor angajaților sistemului medical care luptă acum cu pandemia de coronavirus, dar și altor categorii de funcționari sau chiar pacienți care vor să se protejeze de infecție.

Agentul economic s-a alăturat echipei viziere.md, care a lansat inițiativa în R. Moldova cu suportul viziere. ro de peste Prut. Proiectarea si livrarea vizierelor este o inițiativa nonprofit în care sunt implicați deja 15 persoane fizice și agenți economici de la noi.

De săptămâna viitoare, atelierul „EduJoc” va confecționa viziere de protecție care vor fi oferite gratuit celor care au nevoie și chiar vor fi livrate la destinație.

De azi, noi producem viziere gratuite. Este datoria noastră a tuturor să fim parte şi să susținem inițiativele care pot sprijini eforturile naționale împotriva COVID-19. Rog cadre medicale, farmaciști, militari, carabinieri sau oricine are nevoie în activitatea sa de viziere să-mi scrie și eu voi încerca să le livrez gratuit vizierele”, a scris pe Facebook, Igor Hîncu, directorul atelierului.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram