/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ În ce condiții sunt internate persoanele suspecte de coronavirus la Spitalul Ministerului Sănătății: „Măcar apă nu ne-au dat”

missing
28 martie 2020, ora 16:18

O femeie care a fost internată în Spitalul Ministerului Sănătății cu suspecție la noul coronavirus, a făcut publice imaginile video pe care le-a filmat în salonul în care a fost internată până a aflat rezultatele testelor de laborator.

Femeia susține că a fost luată de ambulanță noaptea și transportată din sat direct la Chișinău. Aceasta povestește că ambulanța a stat aproximativ o oră la poarta spitalului până a fost lăsată pe teritoriu, iar după ce a fost internată, pacientei i s-au prelevat imediat probe biologice pentru testul la coronavirus.

Femeia ne-a trimis la redacție imaginile filmate în salonul în care a stat internată, în care se vede un salon micuț, cu două paturi, unde nu este nici măcar apă la robinet. Pereții sunt jerpeliți prin colțuri, semn că este umed în încăpere și se cojește vopseaua.

Patul pe care a stat pacienta mai mult de 24 de ore nu avea nici măcar albituri, fiind așternut un cearșaf de unică folosință din peliculă. „Nu mai zic că patul era defect de parcă dormeam într-o cușetă”, compară femeia.

Aceasta susține că nu i s-a dat măcar apă de băut când a cerut de la personalul medical, fiind direcționată să-și ia de la robinetul din WC.

Iar pe holuri mișunau pacienții în stânga și în dreapta, chiar dacă nu se știa exact cine este infectat și cine nu, toți fiind în așteptarea rezultatelor de le laborator, mai spune interlocutoarea noastră.

Femeia susține că rezultatul testului a fost negativ în cazul ei și i s-a cerut să părăsească imediat Spitalul Ministerului Sănătății. A ieșit la poarta instituției medicale și a găsit un taxi cu care s-a deplasat în localitatea în care trăiește.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram