Dirijorul și compozitorul Gheorghe Banariuc este căutat cu disperare de familie după ce acum trei zile a plecat de acasă. Rudele artistului în vârstă de 69 de ani cer cu disperare ajutorul oamenilor și cel al poliției, pentru a-l găsi.

Totodată, poetul Traian Vasilcău scrie într-o postare pe Facebook că Gheorghe Banariuc a fost observat ieri în sectorul Ciocana, dormind cu capul pe o masă de la o terasă fără clienți.

O femeie care l-a văzut pe artist ar fi chemat poliția, care după ce l-a identificat, l-ar fi lăsat să plece singur, asta deși Banariuc ar suferi de o afecțiune de pierdere a memoriei.

Am încercat să obținem un comentariu de la poliție, însă purtătoarea de cuvânt a Poliției capitalei, Natalia Stati nu ne-a răspuns la telefon.

Cei care l-au văzut pe Gheorghe Banariuc, sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe rudele la numărul de telefon: 079572682

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!