/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Atelierul de croitorie al familiei unei deputate PPDA a început să coase măști de protecție reutilizabile

missing
30 martie 2020, ora 14:30

A renunțat la articole vestimentare și a început să coase măști de protecție. Este vorba despre atelierul de croitorie înființat de familia deputatei Partidului Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, care confecționează la comandă măști de protecție reutilizabile. Asta în condițiile în care, în farmacii nu găsești nici zare de măști.

Croitoresele atelierului confecționează articole vestimentare, acum însă, au în colecție și măști pentru protecție. Au început să le facă în urma solicitărilor clienților de acum două săptămâni, după ce nu le găseau în farmacii.

„La moment realizăm doar măști din bumbac. Am renunțat pe timp de epidemie la comenzile clienților de a coase articole vestimentare. Am decis să le coasem pentru a aduce un beneficiu oamenilor în această perioadă”, a spus pentru tv8.md agentul de vânzări, Ciprian Spătaru.

MĂȘTI ALBE DIN BUMBAC ????
Ne bucuram că angajatorii au grijă de oamenii care muncesc în echipele lor.
Aceste măști, cusute…

Publicată de Atelier Arina Spătaru pe Luni, 30 martie 2020

Prețul unei măști de protecție din bumbac la „Atelier Arina Spătaru” ajunge la 18 lei. „Nu avem niciun profit din asta. Ne ajunge doar să cumpărăm stofa”, a declarat Ciprian Spătaru, ca răspuns la acuzațiile unor cetățeni care spun că măștile ar fi prea scumpe.

O astfel de mască, tot din bumbac, la un alt agent economic costă în jur de zece lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram