/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Mai multe stații PECO, verificate de mascații de la Fulger și ofițerii INI

missing
30 martie 2020, ora 12:20

Mai multe stații PECO din capitală au fost verificate de mascații de la Fulger și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI). Scopul acțiunilor fiind prevenirii răspândirii infecției de coronavirus.

În conformitate cu Legea nr. 212/2004, „Legea privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război” și în baza prevederilor dispozițiilor emise de către Comisia pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova, ofițerii de poliție INI, împreună cu angajații de la „Fulger”, au verificat mai mulți agenți economici, cât și stații Peco” se arată într-un comunicat emis de reprezentanții INI.

Persoanele care se aflau în acele momente la stațiile PECO au fost prevenite de polițiști. Acestora li s-a spus să nu se afle în locuri publice, în grupuri mai mult de trei la număr.

Foto: INI

Foto: INI

Foto: INI

Foto: INI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram