/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/HARTĂ/ Ștefan Vodă a depășit Hîncești după numărul de infecții cu noul coronanirus. Care este situația în alte raioane din Moldova

missing
30 martie 2020, ora 23:41

Raionul Ștefan Vodă a depășit raionul Hîncești după numărul persoanelor testate pozitiv la prezența noului coronavirus, după noile actualizări ale Ministerului sănătății, privind numărul de persoane infectate în Republica Moldova. Astfel, numărul bolnavilor originari din Ștefan Vodă este în prezent de 30, cu doi pacienți mai mult decât în Hîncești. În Chișinău, municipiu unde s-au confirmat circa jumătate dintre toate cazurile de îmbolnăvire, numărul pacienților a ajuns la 125, de la începutul lunii martie și până în prezent.

Iată cum sunt repartizate cazurile confirmate de îmbolnăvire cu COVID-19 în funcție de raionul sau municipiul de origine al pacienților:

 Chişinău  – 125;

 Ştefan Vodă – 30;

 Soroca  – 28;

 Hînceşti – 23 ;

 Teritoriile de Est  – 18;

 Ialoveni  – 15; 

 Cahul – 12;

 Căuşeni  – 8; 

 Anenii Noi  – 6; 

 Sîngerei – 6;

 Rîşcani  – 5; 

 Orhei  – 3; 

 Taraclia  – 3;

 Cantemir – 2; 

 Floreşti – 2;

 Bălţi – 2;

 Nisporeni –  2;

 Străşeni  – 2;

 Basarabeasca – 1;

 Briceni  – 1;

 Cimişlia  – 1;

 Călăraşi  – 1;

 Dubăsari  – 1;

 Leova  – 1 .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram