/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Jaf la Botanica! Un bărbat reținut, după ce i-a furat unei tinere telefonul mobil

30 martie 2020, ora 12:32

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce a jefuit o tânără pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei. Anterior, acesta a fost judecat pentru acțiuni similare. 

Incidentul a avut loc pe strada Hanul Morii. Individul a profitat de neatenția tinerei, în vârstă de 19 ani, și i-a sustras din buzunar telefonul mobil. Costul dispozitivului este de 3 500 lei.

Polițiștii au stabilit că bărbatul a mai comis anterior două jafuri stradale și trei pungășii, pentru care a fost judecat. La moment, acesta este cercetat în stare de arest.

În acest context, poliţia recomandă cetăţenilor:

-Când așteptați mijlocul de transport public la stație, acordați maximă atenție persoanelor ce au un comportament suspect, lângă dumneavoastră.

-Pregătiți din timp banii pentru achitarea călătoriei, înainte de a urca în transport.

-Evitați să citiți în timpul călătoriei, deoarece puteți deveni ţinta hoţului de buzunare.

-Evitați să păstrați banii în buzunarele din spate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram