/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Noi măsuri împotriva COVID-19 în stânga Nistrului. Starea de urgență a fost prelungită până pe 1 mai

missing
30 martie 2020, ora 16:10

Starea de urgență a fost prelungită în regiunea transnistreană până pe data de 1 mai curent. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski.

În dispoziție sunt prevăzute noi restricții cu privire la dreptul la muncă și la odihnă. Astfel, cetățenii din stânga Nistrului nu-și vor putea schimba locul de trai pe toată perioada stării de urgență. Totodată, au fost interzise toate manifestațiile în masă.

Potrivit ultimelor informații prezentate de către așa-zile autorități de la Tiraspol, în stânga Nistrului 18 persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Trei dintre acestea suferă de pneumonie.  Starea celorlalți este de gravitate medie.

Pe 17 martie în Republica Moldova a fost instituită starea de urgență pentru o perioadă de 60 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram