/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Peste 200 de moldoveni, blocați într-un aeroport din Franța

missing
30 martie 2020, ora 17:45

220 de moldoveni au rămas blocați pe Aeroportul Internațional Charles de Gaulle din Franța, după ce cursa de zbor a fost anulată.

Zborul care urma sa fie pentru azi 30.03.2020 nu va avea loc si aceasta informația sa cunoscut de ieri seara. Cine se face responsabil de asa o situație stupida? Eu înțeleg că afacerea este mai presus ca tot pentru unii, dar nu în așa hal”, a scris Viorica Timbalari pe pagina sa de Facbook.

Femeia se plânge că au fost impuși să mai achita taxe pentru transportul rutier spre aeroport.

„Ați știut tare bine de aseară ca nu aveți autorizare la acest zbor, dar ați pus cetățenii să vă achite în ultimul minut încă 30€ si sa 10€ pentru transportul rutier spre aeroport. Ce sa facă acum acești oameni, unde sa se ducă? Solicit administratorului Transeric Tur Moscova tour sa vina de urgentă cu o claritate si o soluție pentru cei 220 de pasageri”, se întreabă femeia.

220 de pasageri blocați la Paris Aéroport – Charles de Gaulle (CDG) Paris,

zborul care urma sa fie pentru azi…

Publicată de Viorica Timbalari pe Luni, 30 martie 2020

Am contactat compania vizată pentru o replică, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram