/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Cronica dezinformării II - principalele mesaje propagandistice, transmise de unele portaluri moldovenești în ianuarie 2020

missing
30 martie 2020, ora 11:37

Teorii conspiraționiste despre originea Coronavirusului (COVID 19), speculații și informații manipulatorii despre guvernele și protestele care ar fi controlate de miliardarul american George Soros, scoatere din context și exagerări despre situația din Uniunea Europeană, invenții și denigrări despre comunitatea LGBTI.

Vedeți în ediția a doua a Cronicii dezinformării care au fost principalele mesaje propagandistice, transmise de unele portaluri moldovenești în ianuarie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram