/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Vindeau ilegal dezinfectanți, mănuși și măști medicinale. Patru persoane, în vizorul polițiștilor

missing
30 martie 2020, ora 10:30

Vindeau ilegal dezinfectanți, mănuși și măști medicale. Este vorba de patru persoane din capitală care comercializau produse pentru combaterea infecției COVID-19 prin intermediul rețelelor de socializare. 

„Oamenii legii au documentat patru persoane care vindeau produsele sus menționate în lipsa actelor ce atestă originea, proveniența legală și a certificatelor de conformitate și calitate a mărfurilor”, informează poliția capitalei.

Forțele de ordine au depistat 4 700 de măști medicinale,  150 de recipiente dezinfectanți medicali și 100 de perechi de mănuși medicinale, în valoare totală de  60 de mii de lei.

Acum cei patru riscă amendă de la 3 000 lei la 4 500 lei. Omenii legii solicită cetățenilor să nu profite de situația epidemiologică din țară și să practice astfel de activități ilegale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram