Doi bărbați de 33 și 34 de ani din capitală au fost reținuți de polițiști pentru că au furat două automobile de marca „Dacia”. Pentru fapta comisă indivizii riscă până la cinci ani de pușcărie. 

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat, care le-a spus că i-a fost fost furat automobilul de model ,,Dacia Logan”. Mașina era parcată pe strada Bulboaca, din sectorul Ciocana la capitalei.

Bărbatul a spus polițiștilor că automobilul nu a fost încuiat și că l-a lăsat pentru câteva minute fără supraveghere.

Ulterior, polițiștii au reținut un bărbat de 33 de ani din capitală care și-a recunoscut vinovăția. Individul a spus că era în stare de ebrietate și a furat automobilul pentru a se plimba.

În al doilea caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat de 65 de ani. El le-a spus oamenilor legii că din curtea blocului de locuit de pe strada Igor Vieru, sectorul Ciocana, i-a fost furat automobilul model „Dacia Logan”.

Ulterior, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, care și-a recunoscut vinovăția.

Ambii bărbați nu sunt la prima abatere. Anterior, ei au fost judecați pentru circulația ilegală a drogurilor, furt și  conducerea automobilului în stare de ebrietate avansată.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport, iar indivizii, conform legislației în vigoare, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la trei la cinci ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!