/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Au furat două mașini de marca „Dacia” la Ciocana. Doi hoți de automobile, reținuți

missing
31 martie 2020, ora 16:22

Doi bărbați de 33 și 34 de ani din capitală au fost reținuți de polițiști pentru că au furat două automobile de marca „Dacia”. Pentru fapta comisă indivizii riscă până la cinci ani de pușcărie. 

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat, care le-a spus că i-a fost fost furat automobilul de model ,,Dacia Logan”. Mașina era parcată pe strada Bulboaca, din sectorul Ciocana la capitalei.

Bărbatul a spus polițiștilor că automobilul nu a fost încuiat și că l-a lăsat pentru câteva minute fără supraveghere.

Ulterior, polițiștii au reținut un bărbat de 33 de ani din capitală care și-a recunoscut vinovăția. Individul a spus că era în stare de ebrietate și a furat automobilul pentru a se plimba.

În al doilea caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat de 65 de ani. El le-a spus oamenilor legii că din curtea blocului de locuit de pe strada Igor Vieru, sectorul Ciocana, i-a fost furat automobilul model „Dacia Logan”.

Ulterior, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, care și-a recunoscut vinovăția.

Ambii bărbați nu sunt la prima abatere. Anterior, ei au fost judecați pentru circulația ilegală a drogurilor, furt și  conducerea automobilului în stare de ebrietate avansată.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport, iar indivizii, conform legislației în vigoare, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la trei la cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram