/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Poliția a reținut într-o săptămână 34 de infractori anunțați în căutare și a identificat mai mulți debitori de stat

missing
31 martie 2020, ora 11:32

34 de infractori anunțați în căutare pentru infracțiuni grave și exceptional de grave și 15 debitori de stat au fost reținuți de poliție. Reținerile au avut loc în perioada 23-29 martie curent, pîn cadrul operațiunii „Căutare”.

Pe parcursul lunii ianuarie a anului trecut, cei doi au pătruns în incinta unei gherete și a unui magazin, unde cu un pistol au amenințat angajatele. Indivizii au aplicat violență fizice și în mod deschis au furat 4 500 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale ei și-au recunoscut vina. Cei doi au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru tâlhărie.

Pentru infracțiunea comisă ei riscă să stea următorii zece ani după gratii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram