Șase cazuri noi de infecție cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în regiunea transnistreană. Este vorba de patru persoane din orașul Tiraspol, una din orașul Bender și una din Slobozia. 

Printre cele patru persoane din orașul Tiraspol se numără: un bărbat de 56 de ani și trei femei de 53, 51 și 71 de ani. În orașul Bender s-a dovedit a fi infectată o femeie de 59 de ani. O altă femeie infectată este din satul Sculeia, Slobozia, în vârstă de 56 de ani.

Potrivit așa-zisului Minister de Interne din stânga Nistrului, rezultatele testelor de laborator au venit astăzi. La 31 de persoane acestea au fost negative. Ele vor fi externate din spital și vor fi plasate în carantină la domiciliu.

Astăzi, în regiunea transnistreană, a fost înregistrat primul deces din cauza infecției de coronavirus. O femeie a decedat în Secția de pneumologie a spitalului din Slobozia.

La moment în stânga Nistrului sunt confirmate 24 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!