Situația creată de pandemia COVID-19  în Republica Moldova devine din ce în ce mai complicată, iar numărul persoanelor izolate la domiciliu este de câteva zeci de mii și continuă să crească. Pentru ca această situație să nu iasă de sub control există câteva soluții pentru prevenirea contaminării în masă a oamenilor cu acest virus.

Aceste soluții sunt de fapt niște soft-uri, dezvoltate și propuse de către iSECURITY, companie  specializată în sisteme moderne de securitate. Unele din ele (similare cu cele dezvoltate de iSECURITY) fiind deja pe larg utilizate de către alte state.

Astfel, compania iSECURITY este gata să ofere drept soluții pentru monitorizarea situației, dar și pentru preîntâmpinarea noilor infectări cu COVID-19:

  • Soft specializat care oferă monitorizarea prin GPS (brățări electronice de supraveghere a celor izolați la domiciliu);
  • Face recognition (Tehnologia care stă la baza funcției Face ID reprezintă combinația de hardware și software, camera capturează date faciale precise prin proiectarea și analizarea mai multor puncte invizibile, pentru a crea o hartă de profunzime a feței unei persoane).

Aceste soluții sunt ideale nu doar pentru perioada de carantină, dar și pentru deținuții aflați în arest la domiciliu, sau pentru business-ul celor ce au nevoie de a monitoriza lucru realizat la domiciliu de către angajați, printr-un soft audio și GPS.

Cu ajutorul acestor sisteme performante propuse de compania iSECURITY va fi mult mai ușor de ținut situația sub control și de trecut peste acest temut virus cu cât mai puține jertfe.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!