Irina Rimes, Simona Halep și Marcel Pavel se numără printre personalităţile care s-au alăturat campaniei de conştientizare „Sunt doar un OM”, lansat de Ministerul Culturii din România.

Autroritățile din țara vecină au publicat un filmuleț prin care oamenii sunt îndemnați de mai multe vedete să urmeze regulile privind limitarea răspândirii noului virus COVID-19.

Sunt doar un om
Suntem doar niște oameni…
Nu am trecut prin așa ceva niciodată și nu ne dorim să mai avem așa ceva vreodată.
Cu încredere, solidaritate, respect și înțelegere VOM REUȘI!
Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta… ÎMPREUNĂ!”, este mesajul care însoțește înregistrarea publicată pe pagina de Facebook a Ministerul Culturii şi Guvernul României.

Măsurile recomandate sunt: spălarea frecventă a mâinilor cu apă şi săpun; evitarea contactului cu persoane care suferă de infecţii respiratorii acute; evitarea atingerii ochilor, nasului sau gurii dacă mâinile nu sunt igienizate; acoperirea nasului şi gurii când strănutăm sau tuşim; ştergerea suprafeţelor cu dezinfectant pe bază de alcool sau clor; respectarea regulilor de siguranţă când mergem la cumpărături; sunarea medicului de familie de către cei care au febră sau tuşesc, fără prezentarea imediată la spital; protejarea bătrânilor, părinţilor şi bunicilor.

Suntem doar niște oameni…
Nu am trecut prin așa ceva niciodată și nu ne dorim să mai avem așa ceva vreodată.
Cu…

Publicată de Ministerul Culturii pe Marţi, 31 martie 2020

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!