/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Viorica Dumbrăveanu face confesiuni: „M-am gândit să demisionez când îmi era afectată familia...”

missing
31 martie 2020, ora 21:09

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, spune că în ultima perioadă, de când și Republica Moldova se confruntă cu pandemia de coronavirus, a avut momente în care era la un pas să renunțe și să demisioneze. 

„M-am gândit să demisionez, atunci când îmi era afectată familia, toată denigrarea, mesaje de amenințare inclusiv. Mi-au afectat familia… Am doi copii maturi care suferă și când vorbesc cu mama și ea plânge adeseori. Vreau să vă spun că nu merită niciun mandat, atunci când îți este afectată familia, dar eu o să merg în continuare, pentru că să renunț ar fi o lașitate. O să-mi duc mandatul cu demnitate până la urmă”, a spus Viorica Dumbrăveanu, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

„Am fost învinuită că am fost generalul care am împușcat un ostaș în armata mea, dar eu nici pe departe nu sunt generalul. Sunt parte a unei echipe care are nevoie de suport”, a mai spus ministra.

În Republica Moldova primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie 2020.

Viorica Dumbrăveanu a fost numită ministră a Sănătății în toamna anului trecut, în Guvernul Chicu, și a înlocuit-o în această funcție pe Ala Nemerenco, fosta ministră a Sănătății în Guvernul Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram