Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, spune că în ultima perioadă, de când și Republica Moldova se confruntă cu pandemia de coronavirus, a avut momente în care era la un pas să renunțe și să demisioneze. 

„M-am gândit să demisionez, atunci când îmi era afectată familia, toată denigrarea, mesaje de amenințare inclusiv. Mi-au afectat familia… Am doi copii maturi care suferă și când vorbesc cu mama și ea plânge adeseori. Vreau să vă spun că nu merită niciun mandat, atunci când îți este afectată familia, dar eu o să merg în continuare, pentru că să renunț ar fi o lașitate. O să-mi duc mandatul cu demnitate până la urmă”, a spus Viorica Dumbrăveanu, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

„Am fost învinuită că am fost generalul care am împușcat un ostaș în armata mea, dar eu nici pe departe nu sunt generalul. Sunt parte a unei echipe care are nevoie de suport”, a mai spus ministra.

În Republica Moldova primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie 2020.

Viorica Dumbrăveanu a fost numită ministră a Sănătății în toamna anului trecut, în Guvernul Chicu, și a înlocuit-o în această funcție pe Ala Nemerenco, fosta ministră a Sănătății în Guvernul Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!