/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

A fost lansată aplicația WineMate – cea mai mare comunitate a iubitorilor de vin din întreaga lume

missing
01 aprilie 2020, ora 19:42

„Bine ați venit pe WineMate — cea mai mare și mai „îmbătătoare” comunitate a iubitorilor de vin din întreaga lume!” Acesta este mesajul prin intermediul căruia aplicația WineMate își întâlnește noii utilizatori.

Vinăria Chateau Cristi, în colaborare cu platforma web – Tylda, a dezvoltat singura aplicație din lume care îi unește pe toți amatorii și connoiseurii de vin, într-un singur loc, destinat comunicării și bunei dispoziții – WineMate.

Aici, utilizatorii au ocazia să întâlnească oameni noi sau prieteni vechi, alături de care să servească un pahar de vin prin video streaming și să comunice pe chatul aplicației doar cu persoane care au aceleași viziuni. Pentru ca experiența să fie una frumoasă, serviciul „Compatibilitate” integrat în aplicație va recomanda doar persoane cu aceleași interese.

Opțiunea “WineChat” din aplicația WineMate presupune doar înregistrarea în program și completarea unui formular simplu despre preferințele și viziunile utilizatorului. Iar video streaming-ul din chat este posibil doar prin scanarea prealabilă a barcode-ului sticlei de vin de la îndemâna fiecărui utilizator în parte.

„WineMate este locul în care vinul stă în capul mesei, iar aplicația oferă utilizatorilor experiența unică de interacțiune exclusiv cu persoanele compatibile, atât din punct de vedere al preferințelor menționate la înregistrarea în aplicație, dar și din punct de vedere al datelor de tip Cookies, care vor oferi automatizat aplicației WineMate informații despre interacțiunile online anterioare ale utilizatorilor. Astfel, contactul calitativ între utilizatori este garantat”, a precizat directorul vinăriei Chateau Cristi și co-fondatorul aplicației WineMate, Constantin Șevciuc.

Aplicația a fost creată în cadrul unui start-up din Moldova, în colaborare cu compania de software Tylda din Rusia și cu suportul informațional al Orracle International.

Aplicația este disponibilă, deocamdată, doar în versiune mobilă și poate fi descărcată gratis, aici: http://winemate.tilda.ws/

Despre Chateau Cristi

Vinăria Chateau Cristi reînvia, în 2016, tradițiile de vinificație seculare ale neamului Cristi –  o familie de nobili moldoveni care, în 1882 creau fundamentul unei vinării ce avea o capacitate de producție limitată, dar care oferea consumatorilor un vin sobru, exclusiv. O figură marcantă a acestei familii este Vladimir Cristi, personalitatea care a adus vinul Moldovei la un nivel superior, în acele vremuri.

Actualmente, vinăria Chateau Cristi creează vinuri cu aceeași fidelitate față de calitate și cu aceeași dragoste față de vinificație. Capacitatea de producție este de aproximativ 1 milion de sticle anual, iar din 2016 până în prezent, a acumulat în palmares peste 20 de medalii de aur și argint la cele mai importante concursuri internaționale din domeniul vinificației.

Toate vinurile Chateau Cristi, fără excepție, fac parte din categoria de calitate premium și sunt recunoscute de experți ca fiind vinuri excepționale.

Istoria lui Vladimir Cristi

Figura lui Vladimir Cristi este legată de o serie de evenimente politice importante din trecutul Basarabiei și de decizii de stat vizionare. Acesta a fost o personalitate politică și socială de vază a timpului său. Fost primar de Chișinău, Vladimir Cristi a mai ocupat funcții precum cea de Comisar Gubernial al Basarabiei, deputat în Sfatul Țării, Ministru de Interne, deputat în Parlamentul României și ministru pentru Basarabia în guvernul lui Nicolae Iorga.

Dar, dincolo de toate aceste titluri și mari realizări, vinificația a fost marea pasiune a lui Vladimir Cristi, fapt despre care ne vorbesc cronicile istorice ale Arhivei Naționale din Republica Moldova. Vinul, pentru Vladimir Cristi, a însemnat o perpetuare autentică, din generație în generație, a tradițiilor de vinificație valorificate prin moștenire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram