În ultimele 24 de ore au fost confirmate 70 de cazuri noi cu virusul Covid-19. Astfel, numărul celor contaminați în Republica Moldova a ajuns la 423. Datele au fost prezentate de ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ministrei, din numărul celor confirmate astăzi, două cazuri sunt de import, iar 68 de cazuri cu transmitere locală. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în Chișinău – 33 la număr. La Ștefan Vodă au fost depistate 10 cazuri noi, în regiunea transnistreană – 6, la Soroca – 4, în Sângere, Cahul, Hâncești – câte 3 cazuri, iar în alte cinci raioane – câte un caz.

Totodată, astăzi a fost înregistrat al cincilea deces din cauza noului tip de coronavirus. Este vorba despre o persoană din regiunea transnistreană.

Autoritățile medicale anunță încă un caz în care o persoană s-a videcat de Covid-19. Este vorba despre un băiat de 23 de ani din Chișinău care a fost internat la spitalul Toma Ciorbă. Tânărul a fost deja externat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!