Un băiat de 13 ani din Marea Britanie, care a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a murit marţi, au anunţat reprezentanţii spitalului King’s College Hospital Trust din Londra în care copilul era internat, relatează BBC.

„Din păcate, un băiat de 13 ani care a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 a murit, iar gândurile şi condoleanţele noastre sunt cu familia în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului londonez, scrie mediafax.ro.

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Regatul Unit a crescut cu 27% pe parcursul unei zile, potrivit noului bilanţ anunţat marţi de autorităţile britanice, numărul total al deceselor fiind de 1.789.

„Creşterea numărului de decese este profund şocantă, deranjantă (şi) în mişcare”, a declarat ministrul, Michael Gove, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că nu este posibilă prezicerea unui nivel maxim.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!