/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Coronavirus: Un copil de 13 ani din Marea Britanie a murit într-un spital din Londra

01 aprilie 2020, ora 06:21

Un băiat de 13 ani din Marea Britanie, care a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a murit marţi, au anunţat reprezentanţii spitalului King’s College Hospital Trust din Londra în care copilul era internat, relatează BBC.

„Din păcate, un băiat de 13 ani care a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 a murit, iar gândurile şi condoleanţele noastre sunt cu familia în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului londonez, scrie mediafax.ro.

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Regatul Unit a crescut cu 27% pe parcursul unei zile, potrivit noului bilanţ anunţat marţi de autorităţile britanice, numărul total al deceselor fiind de 1.789.

„Creşterea numărului de decese este profund şocantă, deranjantă (şi) în mişcare”, a declarat ministrul, Michael Gove, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că nu este posibilă prezicerea unui nivel maxim.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram