/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Date oficiale: 9 polițiști și salvatori, testați pozitiv la COVID, iar alți 154 se află în carantină

missing
01 aprilie 2020, ora 11:36

Nouă angajați ai diferitor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au fost testați pozitiv la coronavirus și sunt internați în prezent în spital pentru tratament, iar alți 154 de angajați ai MAI au fost plasați în carantină la domicilii. Cifrele au fost prezentate de ministrul de Interne, Pavel Voicu, în cadrul unui briefing de presă.

Cei mai expuși riscului sunt polițiștii de Frontieră și angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență, a precizat ministrul.

În prezent, autoritățile pregătesc spitalul aflat în gestiunea Ministerului de Interne, pentru a-i transfera acolo la tratament pe toți angajații din Poliție infectați cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram