Încă un pacient cu coronavirus a decedat în Republica Moldova. Este vorba despre o persoană din regiunea transnistreană. Este al doilea deces în raioanele din stânga Nistrului, provocat de infecția cu COVID-19. 

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, nu a oferit informații despre persoana decedată. Reprezentanții ministerului susțin că autoritățile de la Tiraspol nu oferă mai multe informații despre pacienți și victime.

Presa din regiunea transnistreană scrie însă că ar fi vorba despre o femeie de 59 de ani, din Slobozia.

Femeia a fost adusă la spital cu o ambulanță acum două zile. Aceasta avea pneumonie bilaterală. Pacienta suferea și de diabet zaharat, potrivit postului TSV Pridnestrovie.

Când a fost internată, femeia a fost conectată la aparatul de ventilare artificială a plămânilor, dar starea ei era foarte gravă și a decedat în aceeași seară, după cum scrie presa din stânga Nistrului. Analizele prelevate de la pacientă au fost transmise ieri laboratorului din Chișinău, iar azi, testele au confirmat că femeia era infectată cu COVID-19.

Numărul persoanelor care au murit din cauza complicațiilor de coronavirus în Moldova ajunge astfel la cinci persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!