/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Încă o pacientă cu coronavirus a decedat în Moldova. Ar fi vorba despre o femeie din Slobozia

01 aprilie 2020, ora 17:48

Încă un pacient cu coronavirus a decedat în Republica Moldova. Este vorba despre o persoană din regiunea transnistreană. Este al doilea deces în raioanele din stânga Nistrului, provocat de infecția cu COVID-19. 

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, nu a oferit informații despre persoana decedată. Reprezentanții ministerului susțin că autoritățile de la Tiraspol nu oferă mai multe informații despre pacienți și victime.

Presa din regiunea transnistreană scrie însă că ar fi vorba despre o femeie de 59 de ani, din Slobozia.

Femeia a fost adusă la spital cu o ambulanță acum două zile. Aceasta avea pneumonie bilaterală. Pacienta suferea și de diabet zaharat, potrivit postului TSV Pridnestrovie.

Când a fost internată, femeia a fost conectată la aparatul de ventilare artificială a plămânilor, dar starea ei era foarte gravă și a decedat în aceeași seară, după cum scrie presa din stânga Nistrului. Analizele prelevate de la pacientă au fost transmise ieri laboratorului din Chișinău, iar azi, testele au confirmat că femeia era infectată cu COVID-19.

Numărul persoanelor care au murit din cauza complicațiilor de coronavirus în Moldova ajunge astfel la cinci persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram