/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident la Strășeni! Patru persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un camion

missing
01 aprilie 2020, ora 18:34

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs ieri după-amiază în satul Vorniceni, raionul Strășeni. Un automobil a fost lovit lateral de un camion. Niciunul dintre conducătorii auto nu aveau alcool în sânge. 

„Polițiștii au fost alertați ieri în jurul orei 15:22. Oamenii legii au fost înștiințați că accidentul s-a produs pe traseul Chișinău-Nisporeni”, a comunicat ofițera de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Un automobil de marca „Mazda” a fost lovit lateral de un camion condus de un bărbat de 39 de ani, din raionul Rîșcani, care nu s-a asigurat la ieșire de pe un drum fără prioritate. La volanul automobilului de marca „Mazda” se afla un bărbat de 28 de ani din satul Vorniceni, având ca pasageri trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani.

Foto: IP Strășeni

În urma accidentului, șoferul și pasagerii automobilului „Mazda” au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme. În dependență de rezultatele expertizei medico-legale, șoferul vinovat va fi sancționat conform legislației. Alte circumstanțe se stabilesc.

Foto: IP Strășeni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram