Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs ieri după-amiază în satul Vorniceni, raionul Strășeni. Un automobil a fost lovit lateral de un camion. Niciunul dintre conducătorii auto nu aveau alcool în sânge. 

„Polițiștii au fost alertați ieri în jurul orei 15:22. Oamenii legii au fost înștiințați că accidentul s-a produs pe traseul Chișinău-Nisporeni”, a comunicat ofițera de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Un automobil de marca „Mazda” a fost lovit lateral de un camion condus de un bărbat de 39 de ani, din raionul Rîșcani, care nu s-a asigurat la ieșire de pe un drum fără prioritate. La volanul automobilului de marca „Mazda” se afla un bărbat de 28 de ani din satul Vorniceni, având ca pasageri trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani.

Foto: IP Strășeni

În urma accidentului, șoferul și pasagerii automobilului „Mazda” au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme. În dependență de rezultatele expertizei medico-legale, șoferul vinovat va fi sancționat conform legislației. Alte circumstanțe se stabilesc.

Foto: IP Strășeni

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!