Numărul angajaților medicali, testați pozitiv la noul coronavirus este în creștere. Potrivit premierului Ion Chicu, în prezent 84 de angajați medicali sunt diagnosticați cu COVID-19. Declarația a fost făcută la o Ediție specială de la TV8. 

Premierul spune că la 29 dintre cei 84 de medici și asistenți medicali a fost demonstrată legătura cauzală cu activitatea lor profesională, iar în restul cazurilor angajații medicali s-au infectat în afara locului de muncă.

Ion Chicu a vorbit și despre angajații Spitalului de Psihiatrie, testați pozitiv la COVID-19, spunând că sunt șapte la număr. Ieri, ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu spunea că printre pacienții de la Spitalul de Psihiatrie nu sunt persoane infectate.

Ieri, autoritățile spuneau că 69 de angajați medicali sunt infectați.

Numărul total al persoanelor confirmate pozitiv la coronavirus în Moldova este de 423.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!