/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Tăierea pădurilor - interzisă pentru toată perioada stării de urgență

missing
01 aprilie 2020, ora 15:11

Tăierea pădurilor în perioada stării de urgență va fi interzisă. Un ordin în acest sens a fost emis de către ministrul Agriculturii, Ion Perju. 

Astfel, se interzice defrișarea copacilor din pădure, sub oricare formă: tăierea de produse principale, tăieri de produse secundare și alte tăieri, informează Ministerul Agriculturii.

Ordinul a fost expediat Agenției „Moldsilva” și tuturor entităților subordonate, pentru ca administratorii entităților silvice să asigure respectarea și îndeplinirea acestuia.

Conform ordinului, entitățile subordonate Agenției „Moldsilva” vor recepționa masa lemnoasă recoltată în urma lucrărilor de exploatare a tuturor parchetelor.

În cazul nerespectării prevederilor ordinului, administratorii entităților silvice vor fi sancționați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram