/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un alt avion cu moldoveni vine astăzi din Paris, iar mâine va fi realizată o cursă charter din Dubai

missing
01 aprilie 2020, ora 10:59

Comisia pentru Situații Excepționale a autorizat alte două curse charter care vor aduce moldoveni din diasporă pe 1 și 2 aprilie. Compania „Flyone” va trimite astăzi un avion la Paris, iar compania „BlueAir” va efectua mâine o cursă pe ruta Dubai-Chișinău-București.

După ce va lăsa pasagerii pe Aeroportul Internațional Chișinău, avionul venit din Dubai își va continua drumul spre capitala României și va transporta persoane la aeroportul din Otopeni.

În ultimele două zile au fost efectuate 5 curse charter din Paris, Londra, Praga și Verona. Moldovenii care vor să revină din diasporă sunt îndemnați să apeleze la misiunile diplomatice ale R. Moldova. Ambasadele și consulatele fac listele cetățenilor, iar autoritățile organizează ulterior zborurile charter când se adună numărul necesar de pasageri pentru a completa o aeronavă.

Amintim că, începând de astăzi, moldovenii care revin din străinătate sunt obligați să-și cumpere polițe medicale.

Obligatoriu! Moldovenii care revin de peste hotare trebuie să-și cumpere polițe medicale. Iată cum vor fi monitorizați de autorități

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram