Comisia pentru Situații Excepționale a autorizat alte două curse charter care vor aduce moldoveni din diasporă pe 1 și 2 aprilie. Compania „Flyone” va trimite astăzi un avion la Paris, iar compania „BlueAir” va efectua mâine o cursă pe ruta Dubai-Chișinău-București.

După ce va lăsa pasagerii pe Aeroportul Internațional Chișinău, avionul venit din Dubai își va continua drumul spre capitala României și va transporta persoane la aeroportul din Otopeni.

În ultimele două zile au fost efectuate 5 curse charter din Paris, Londra, Praga și Verona. Moldovenii care vor să revină din diasporă sunt îndemnați să apeleze la misiunile diplomatice ale R. Moldova. Ambasadele și consulatele fac listele cetățenilor, iar autoritățile organizează ulterior zborurile charter când se adună numărul necesar de pasageri pentru a completa o aeronavă.

Amintim că, începând de astăzi, moldovenii care revin din străinătate sunt obligați să-și cumpere polițe medicale.

Obligatoriu! Moldovenii care revin de peste hotare trebuie să-și cumpere polițe medicale. Iată cum vor fi monitorizați de autorități

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!