Acum că autoritățile ne sfătuie să stăm acasă, să evităm spațiile publice și întâlnirile cu alți oameni, „Yandex Taxi” vine cu o soluție perfectă pentru a vă manifesta grija pentru apropiați. Noul serviciu de livrare este o metodă sigură, dar și rapidă, de a transmite lucrurile necesare destinatarului, fără a contacta direct cu acesta. Livrările sunt efectuate în raza municipiului Chișinău, cu respectarea tuturor normelor de igienă.

GRANCIUC TATIANA, PREZENTATOARE TV8: Pe timp de pandemie Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile de la noi din țară recomandă autoizolarea, respectarea tuturor normelor de igienă și evitarea maximă a contactului cu alte persoane. Există, însă, necesități de care nu ne putem priva, precum cumpărăturile la magazin și la farmacie, inclusiv pentru oamenii noștri dragi.

„Astăzi eu am ieșit la farmacie pentru a procura câteva produse pentru o rudă care m-a rugat să-i procus câteva medicamente. Întrucât mătușa mea nu are în apropierea casei o farmacie, mi-am spus că trebuie să-i vin în ajutor. Am aflat despre serviciul de livrare al „Yandex Taxi” așa că voi transmite aceste medicamente prin intermediul unui șofer. Să vedem cum funcționează”!

Este suficient să deschideți aplicația „Yandex Taxi”, să introduceți adresa dvs, dar și cea a destinatarului și să selectați serviciul de livrare. Astfel, comanda este deja plasată în aplicație, iar mașina se va apropia în cel mai scurt timp.

COSIUC ALEXANDR, șef taxoparc partener al „Yandex Taxi”: „Oamenilor le este frică să iasă din casă, așa că îi ajutăm să stea izolați de societate, în siguranță, acasă”.

Șofer , „Yandex Taxi”: „Cu ce avantaj vine la pachet acest serviciu pentru dvs ca șofer? -Primim comenzi adiționale și avem un venit în plus”.

Cu ajutorul noului serviciu puteți fi aproape de rude și prieteni, însă fără a-i expune vreunui risc. În acest mod pot fi transmise medicamente, un prânz cald sau orice ar avea nevoie apropiații dumneavoastră.

COSIUC ALEXANDR, șef taxoparc partener al „Yandex Taxi”: „Pentru comoditatea șoferilor, coletul nu trebuie să depășească 20 kg, să nu fie prea mare ca mărime și să fie posibil de transportat. Oamenii pot transmite diferite lucruri casnice, haine, documente”.

Însă mai presus de toate, este siguranța, atât a clienților, cât și a șoferului.

Șofer, „Yandex Taxi”: „Am trecut un șir de instrucțiuni, mănuși avem, mască, dezinfectant, ceea ce ne permite să livrăm acest colet în siguranță”.

Serviciul este potrivit pentru această perioadă mai ales datorită faptului că nu e nevoie să achitați cu bani cash. În schimb, puteți utiliza doar cardul, pentru a evita schimbul de bani și răspândirea temutului virus.

GRANCIUC TATIANA, PREZENTATOARE TV8: „Am reușit până acum să monitorizez traseul mașinii prin oraș. Am observat că șoferul a ales un traseu optim și în doar 10 minute a ajuns la destinație. Acum, comanda a fost închisă, ceea ce înseamnă că și pachetul a ajuns la destinație. Pentru acest serviciu de livrare din aplicația „Yandex Taxi” am achitat 45 de lei, adică echivalentul unei călătorii cu taxiul. Medicamentele au ajuns la destinație”.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!