/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alte 82 de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova

missing
02 aprilie 2020, ora 17:30

Astăzi au fost anunțate alte 82 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19. Astfel, numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 505 . Datele au fost prezentate de ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Pe parcursul zilei de astăzi au fost procesate 332 de probe.

Potrivit ministrei, 5 cazuri de îmbolnăvire sunt de import: 2 persoane venite din Franța și câte una din Ucraina și Marea Britanie, iar altă persoană a venit de la Dubai. 77 de cazuri sunt locale și au fost depistate la Soroca, Chișinău, Bălți, Ștefan Vodă, Fălești, Cahul, Criuleni, Ialoveni, Căușeni, Orhei, Strășeni, Telenești și stânga Nistrului. „Avem unități administrativ teritoriale noi unde s-au înregistrat cazuri de COVID-19”, a afirmat Viorica Dumbrăveanu.

În total, s-au înregistrat șase cazuri de deces din cauza virusului COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram