/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Echipa 7 Klase, mesaj emoționant în memoria colegului lor: „Astăzi trăim o a două miercure fără Cătălin”

missing
02 aprilie 2020, ora 13:53

Vestea despre decesul solistului trupei 7 Klase Cătălin Caragea a șocat o țară întreagă! Echipa acestuia a publicat un mesaj emoționant în amintirea colegului lor, care și-a pierdut viața acum două săptămâni, lăsând în inimile celor dragi un gol imens.

Astăzi trăim o a două miercure fără Cătălin. Dumnezeu să te ierte. Noi, ne dorim alte zile de miercuri, altele, cele în care nu va fi pandemie, nu va fi virus, nu va fi autoizolare, dar va fi lumină, va fi liber la frotiere, astfel ca mama și tata colegului nostru să poată să treacă toate vămile și să mergem, cu toții, la Malcoci, la bunei. Să punem flori lângă crucea lui și să-l pomenim. Dă, Doamne doar miercuri luminoase. #Zbor #Lin”, au scris colegii lui Cătălin.

Este miercuri…,
pentru noi, zilele de miercuri au fost diferite. Și bune și foarte bune și mai puțin bune. În unele…

Publicată de 7 Klase pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Cătălin Caragea a murit pe 24 martie. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de o rudă, care a și alertat poliția.

Părinții lui Cătălin Caragea nu au putut veni la înmormântarea feciorului lor, din motiv că se află peste hotarele țării în zonele de risc sporit de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram