/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ministerul Educației atenționează: A apărut o informație falsă cu privire la recuperarea orelor de studii pentru elevi și studenți

missing
02 aprilie 2020, ora 11:31

Reprezentanții Ministerului Educației vin cu o dezmințire la informația falsă apărută în spațiul public cu privire la recuperarea orelor de studii pentru elevi și studenți.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării atenționează reprezentanții organelor locale de specialitate din domeniul învățământului, managerii instituțiilor de învățământ general, profesional tehnic și superior, elevii, studenți și părinții, despre apariția în spațiul public a unui demers FALS (nr. de înregistrare 04/1-09/2058 din 01.04.2020) privind recuperarea orelor din semestrul II al anului de studii 2019-2020, începând cu data de 01.09.2020”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației.

În acest context, conducerea Ministerului Educației a precizat că va solicita oamenilor legii să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea informațiilor false.

Vacanța forțată a elevilor și studenților se prelungește până pe 15 mai, adică pe toată perioada în care avem stare de urgență. Așadar, în tot acest timp, lecțiile vor fi în continuare organizare la distanță prin intermediul tehnologiilor informaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram