/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Numărul deceselor de COVID-19 crește. Încă o persoană, în vârstă de 53 de ani, a fost răpusă de virus

missing
02 aprilie 2020, ora 17:34

Numărul deceselor provocate de virusul COVID-19 crește de la o zi la alta. Și astăzi a fost anunțată încă o persoană decedată de noul virus. Este vorba despre o persoană care mai suferea de obezitate și hipertensiune arterială.

Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, declarat după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 că persoana infectată a decedat într-o instituție medicală din municipiul Chișinău.

„Pe lângă COVID-19, persoana suferea și de alte maladii, inclusiv era vorba despre obezitate și hipertensiune arterială esențială și alte probleme de sănătate”, a anunțat ministra.

În total, până la ora actuală, în Republica Moldova s-au înregistrat șase decese din cauza coronavirusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram