/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Peste 5000 de utilizatori Facebook au privit aseară live Ediția specială de la tv8 cu participarea premierului Ion Chicu

missing
02 aprilie 2020, ora 16:26

Peste 5000 de utilizatori Facebook au privit aseară live, concomitent, pe pagina tv8.md, Ediția specială de la tv8, moderată de Natalia Morari, cu participarea premierului Ion Chicu. Este cea mai bună audiență a transmisiunilor live pe pagina de Facebook tv8.md în ultimele nouă luni. Numărul maxim de persoane prezente pe transmisiunea live de aseară a fost de 5048. În același timp, peste trei mii de persoane au interacționat cu transmisiunea live a Ediției speciale în comentarii.

Dacă nu ați reușit să priviți emisiunea aseară, puteți viziona înregistrarea.

De asemenea, emisiunea este disponibilă și pe canalul nostru de Youtube, la care vă îndemnăm să vă abonați, dacă nu ați făcut-o până acum.

Numărul maxim de persoane care au privit transmisiunile live de pe pagina de Facebook tv8.md a fost de peste zece mii; recordul a fost înregistrat în luna iunie 2019.

Urmăriți emisiunile noastre live la televizor, pe site-ul tv8.md și pe pagina de facebook tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram