/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Corpul neînsuflețit al doctoriței Ecaterina Litvinschi, care a fost răpusă de COVID-19, va fi reînhumat

missing
03 aprilie 2020, ora 20:39

Doctorița Ecaterina Litvinschi, care a decedat fiind răpusă de virusul COVID-19 și a fost înmormântată la o margine de cimitir, va fi reînhumată. Rudele doctoriței anunță că au obținut permisiunea de a o deshuma pentru a transfera corpul neînsuflețit într-un alt loc, rezervat din timp.

Iurie Botnari, nepotul doctoriței Ecaterina Litvinschi, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a obținut permisiunea astăzi de la Directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună.

Permisiunea cererea privind reînhumarea a fost transmisă Combinatului servicii funerare, care urmează să decidă cum și când vor fi executate lucrările de deshumare și înmormântare a corpului neînsuflețit.

Doctorița de 79 de ani care și-a dedicat aproape patru decenii din viață Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a fost înmormântată ieri, la Cimitirul „Sf. Lazăr”, în sectorul 277, o zonă separată de restul mormintelor, despre care rudele spun că ar fi special preconizată pentru cei decedați de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram