/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Autoritățile au planificat următoarele curse charter pentru moldovenii care vor să revină în țară

missing
03 aprilie 2020, ora 07:08

Ministerul Afacerilor Externe a publicat un anunț privind cererea ofertelor pentru operarea curselor aeriene cu scopul repatrierii cetățenilor moldoveni. 

Conform cererii, cursele aeriene ar urma să fie efectuate între 6 și 19 aprilie.

Mai jos vedeți lista curselor care ar putea să fie efectuate și periada de referință:

Conform procedurii stabilite de către Comisia Situații Excepționale, de bilete pentru curse vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29 martie.

Prioritate la includerea pe listele de pasageri vor avea cetățenii din următoarele categorii: studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate.

Cetățenii selectați în baza criteriilor sus-menționate vor fi contactați personal pentru a primi detalii privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram