/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă un caz de deces din cauza COVID-19. În total, azi au fost răpuse două persoane de coronavirus

missing
03 aprilie 2020, ora 18:47

Pe lângă lucrătorul medical de la Soroca, care a decedat astăzi din cauza coronavirusului, autoritățile anunță că a mai decedat o persoană de COVID-19. Este vorba despre o persoană în vârstă de 67 de ani care era internată la Institutul de Medicină Urgentă și se afla în stare gravă.

Această persoană a fost internată pe 1 aprilie în stare extrem de gravă, anunță ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Persoana suferea de hepatită cronică și boală renală cronică.

Totodată, astăzi a murit răpusă de infecție o doctoriță din Soroca, care avea 65 de ani. Ludmila Caraion, care a activat ca medic la Substația Medicală Urgentă din Soroca. Femeia a fost spitalizată pe 26 martie și suferea de insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram