/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Patru cazuri noi de infecție cu Covid - 19, în stânga Nistrului. Bolnavii - internați la spitalul din Slobozia

missing
03 aprilie 2020, ora 13:15

În stânga Nistrului au fost înregistrate patru cazuri noi de infecție cu coronavirus. Persoanele infectate sunt internate la spitalul din Slobozia. 

Victimele sunt trei femei cu vârste de 27, 60 și respectiv 69 de ani, dar și un bărbat de 36 de ani. Rezultatele analizelor au fost confirmate în laboratotul ANSP de la Chișinău.

În prezent, alți trei suspecți de Covid – 19 așteaptă rezultatele probelor de laborator.

Președintele țării, Igor Dodon, a declarat în această dimineață în cadrul emisiunii „Președinte răspunde” că se ia în calcul posibilitatea să fie deschis un laborator la Tiraspol.

„Cetățenii din stânga Nistrului plătesc sau cumpără polița medicală. La moment aproape 500 de persoane au cumpărat polița. Se analizează posibilitatea să fie deschis un laborator la Tiraspol, să nu mai fie aduse testele la Chișinău. Ieri au fost 7 persoane din Transnistria la Chișinău care au fost instruite cum se fac testele”, a menționat Igor Dodon.

Datele Ministerului Sănătății arată că 32 de persoane din Transnistria au fost diagnosticați cu coronavirus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram