/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au deteriorat lacătul și au furat două biciclete din scara unui bloc la Buiucani. Ce riscă doi adolescenți

missing
03 aprilie 2020, ora 10:50

Au deteriorat lacătul de protecție din scara unui bloc de locuit amplasat pe strada Mesager din sectorul Buiucani al capitalei și au furat două biciclete. Este cazul unor adolescenți din Chișinău și Strășeni. Acum cei doi tineri sunt cercetați în stare de libertate. 

O bicicletă tinerii au reușit să o vândă la un preț simbolic. Cea de-a doua a fost depistată asupra lor și urmează a fi returnată proprietarului. Prețul real al bicicletelor fiind de la 3 500 lei la 4 000 lei.

Potrivit poliției capitalei, adolescenții au vârstele de 15 şi 16 ani. În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vinovăția. Anterior, eu au fost documentați pentru acțiuni similare.

În acest caz, legea prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram