/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ulanov, despre proiectul de asumare de răspundere a Guvernului: „Nu are nimic comun cu starea de urgență”

03 aprilie 2020, ora 11:09

Deputatul Partidului „Șor” Denis Ulanov susține că modificările pentru care și-a asumat răspunderea Guvernul Chicu nu au nimic comun cu starea de urgență, dar cu scheme de corupție din domeniul fiscal.  

„Guvernul Chicu și-a asumat răspundere pentru o serie de schimbări ce țin de domeniu fiscal. Aceste modificări nu au nimic comun cu starea de urgență, însă au legătură cu scheme de corupție”, a spus deputatul în cadrul unui briefing de presă la Parlament.

Denis Ulanov este de părere că ieri toată țara a fost martor cum autoritățile disprețuiesc Parlamentul, iar persoanele care au ieșit la lucru au fost supuse riscului de infectare.

„O situație similară a fost în 2011, în cazul Guvernului condus de Vlad Filat, care de asemenea trebuia să prezinte în Parlament proiectul pentru care și-a asumat răspundere. Atunci Curtea Constituțională a hotărât că o astfel de acțiune a fost ilegală”, a declarat alesul poporului.

Ședința Parlamentului care urma să se desfășoare ieri, pentru ca membrii Guvernului să prezinte proiectul pentru care și-au asumat răspunderea, nu a avut loc din lipsă de cvorum. La ședință nu s-au prezentat in corpore fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram