/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Un bărbat din Chișinău riscă până la șapte ani de închisoare pentru că și-a jefuit mama

missing
03 aprilie 2020, ora 14:20

Un bărbat din capitală riscă până la șapte ani de închisoare pentru că și-a jefuit mama. Acesta locuiește împreună cu mama sa pe strada Vladimir Maiakovski din sectorul Ciocana al capitalei. În această dimineață, el i-a sustras telefonul, după care a părăsit locuința. 

Polițiștii au fost alertați azi-dimineață. Ajunși la fața locului, ei au stabilit că bărbatul i-a sustras telefonul în urma unui conflict. Telefonul este de marca „Samsung” și costă circa trei mii de lei, informează poliția capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore pentru jaf. În cadrul audierilor el și-a recunoscut vinovăția. Individul nu este la prima abatere, anterior el a mai fost judecat pentru furt.

Pentru fapta comisă, bărbatul riscă de la cinci până la șapte ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram