/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

67 dintre pacienții infectați cu noul coronavirus sunt în stare gravă. Ce vârste au cei mai mulți dintre bolnavi

missing
04 aprilie 2020, ora 10:43

67 dintre pacienții infectați în prezent cu noul coronavirus în Republica Moldova sunt în stare gravă, arată datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Alte 209 persoane internate în spital sunt în stare de sănătate medie, iar 243 de persoane sunt în stare satisfăcătoare, spune ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Cei mai mulți dintre pacienți au vârste cuprinse între 50 și 59 de ani – 145 de cazuri; 30 – 39 de ani – 109 cazuri și 40-49 de ani – 98 de cazuri.

Totodată, sunt peste 30 de pacienți cu vârsta înaintată (de peste 70 de ani) care se află în grupul de risc.

Alte două cazuri de îmbolnăvire sunt la bebeluși de până la un an.

Azi, reprezentanții MSMPS au anunțat și despre un caz de vindecare, la un tânăr de 22 de ani, dar și despre un caz de deces, al unui vârstnic de 79 de ani.

Numărul total al îmbolnăvirilor în Republica Moldova, de pe data de 7 martie și până n prezent, este de 591.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram