Antreprenorii locali își pot vinde produse și serviciile pe o nouă piață online – „Iarmarocul IMM-urilor”. Iarmarocul este un grup creat pe Facebook în susținerea mediului de afaceri în vânzarea produselor și serviciilor în actualele condiții restrictive pentru circulație și activitate antreprenorială.

La grupul „Iarmarocul IMM-urilor” se pot alătura toți doritorii, care vor să vândă sau să cumpere  produse sau servicii livrate de către antreprenorii autohtoni.

Companiile interesate să se înscrie în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” trebuie să completeze un profil de tip expres care va conține: o scurtă descriere a afacerii, prețul produselor sau serviciilor, posibilitatea livrării sau plasarea comenzii on-line, date de contact, un link la pagina oficială a antreprenorului și o fotografie relevantă.

În câteva zile de la deschidere, în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” s-au înscris peste 2000 de antreprenori din toată țara.

Mai există și alte grupuri pe rețelele socializare unde producătorii locali își vând produsele și serviciile. Unu ldintre ele este pagina „Susținem producătorii locali în timp de criză” de pe Facebook.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!