/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Crimă într-un sat din Strășeni! Un bărbat de 32 de ani, omorât în bătaie de doi consăteni

04 aprilie 2020, ora 22:58

Un bărbat de 32 de ani, din satul Cojușna, raionul Strășeni, a fost bătut crunt, iar din cauza traumatismelor grave cu care s-a ales, acesta a decedat. Victima ar fi fost snopită în bătăi de către doi consăteni cu care acesta ar fi servit băuturi alcoolice ceva mai devreme. 

Bărbatul a fost găsit zăcând la o margine de drum, azi-dimineață, către ora cinci, în stare inconștientă, de către un trecător care a alertat poliția și ambulanța. Serviciul de urgență l-a transportat la spital, însă la scurt timp, acesta a decedat.

Între timp, poliția i-a identificat pe cei doi suspecți, un tânăr de 29 și altul de 34 de ani.

Oamenii legii au stabilit că între cei trei s-a iscat un conflict în timp ce serveau băuturi alcoolice acasă la unul dintre ei. Cei doi suspecți s-ar fi năpustit asupra amicului lor, lovindu-l cu pumnii, cu picioarele și cu o scândură, după care l-au scos din ogradă și l-au trimis acasă, unde acesta nu a mai ajuns.

„Pe cazul dat a fost pornită cauză penală, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore. În cadrul anchetei urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții”, precizează reprezentanții poliției locale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram