/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

O familie de moldoveni, revenită recent din Marea Britanie, internată în spitalul din Nisporeni. La unul dintre soți a fost confirmat virusul COVID-19

missing
04 aprilie 2020, ora 16:22

O întreagă familie de moldoveni, soțul, soția și un copil, revenită recent din Marea Britanie, a fost internată în Spitalul raional din Nisporeni. La unul dintre soți, un bărbat de 27 de ani, a fost confirmată ieri prezența virusului COVID-19, scrie Albasat.md, o sursă media locală.

Soția și copilul pacientului testat pozitiv sunt internați cu suspecție de coronavius. Aceștia au fost internați în spital acum două zilee.

Cei doi soți și copilul lor sunt originari din satul Bălăurești, raionul Nisporeni. Aceștia s-au întors în Republica Moldova din Marea Britanie pe 25 martie, cu o cursă charter.

Primele patru cazuri de îmbolnăvire în acest raion au fost confirmate în localitățile Marinici și Soltănești, potrivit sursei citate, care face referire la informațiile șefului Centrului de Sănătate Publică Ungheni, Alexandru Cornei. Toate sunt de import: două din Franța și două din Marea Britanie.

În total, până la această oră, în Republica Moldova au fost confirmate 591 de cazuri de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram